vineri, 30 martie 2012

VIDEO Adrian Nastase: Toate nebuniile au fost demontate, DNA-ul e absolut disperat. Cum nu s-a reusit ca acuzatiile de coruptie sa fie demonstrate, s-a ajuns la acest compromis cu acuzatia de santaj

"Toate nebuniile au fost demontate. Probabil a fost foarte spectaculoasa dovada pe care am adus-o recent, ca bancnotele acelea au fost tiparite doi ani mai tarziu decat se spunea ca au fost primite de la mine. Eu speram ca toate capetele de acuzare sa fie respinse. Nu cred ca cineva ia in serios chestiunea asta ca fiind un santaj. Cum nu s-a reusit ca aceste acuzatii de coruptie sa fie demonstrate, s-a ajuns la acest compromis cu acuzatia de santaj", a declarat, vineri, Adrian Nastase, la Realitatea Tv, la scurt timp dupa ce ICCJ a pronuntat sentinta in dosarul Zambaccian.

Adrian Nastase a mai sustinut ca "DNA-ul este absolut disperat ca din munca lor de ani de zile, cu Monica Macovei, cu echipe intregi de martori, nu ramane absolut nimic."

"Vom ataca in recurs acuzatia de santaj si sunt convins ca completul de 5 judecatori va anula si aceasta acuzatie", a incheiat fostul premier.

Adrian Nastase a fost condamnat, vineri dupa-amiaza, de magistratii Inaltei Curti de Casatie de Justitie la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj insa a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita in dosarul Zambaccian. Daniela Nastase, judecata in acelasi dosar, a fost achitata pentru acuzatiile de complicitate la luare de mita si spalare de bani insa condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare. Al treilea inculpat din dosar, Irina Jianu a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu executare. Decizia Curtii poate fi atacata cu recurs.

content channel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu