vineri, 16 martie 2012

Galerie FOTO. La limita dintre pornografie si arta. Ce le propune un artist unor cupluri

stirileprotv.ro Un artist excentric le propune cuplurilor sa combine intr-un mod incitant sexul si arta. Faceti dragoste in vopsea si veti obtine o capodopera! ii sfatuieste el. Iata ce a rezultat.

 Alexander Esguerra a inceput in urma cu doi ani proiectul “Dragoste si pictura”. El recunoaste ca ideea i-a venit dupa o noapte de pasiune salbatica, cand a observat cat de schimbata era locuinta lui si cat de incitant era haosul creat.

De atunci, el a implicat in acest proiect 50 de cupluri heterosexuale si nu numai. Vopseaua folosita nu este una toxica, iar desenele rezultate sunt unice, la fel ca experientele sexuale, afirma el.

“Sexul ne face egali. Daca te uiti la desenele rezultate nu ai de unde sa stii daca acel cuplu este homosexual sau nu, daca sunt oameni tineri sau batrani, daca relatia lor este legitima sau adultera", explica Alexander.

Artistul precizeaza ca nu este pervers si el doar pregateste camera pentru arta, nu participa si nici nu se uita la cuplul care ii accepta provocarea.

Printre persoanele de care Alexander isi aminteste cu placere se numara un cuplu in varsta de 60 de ani si un alt cuplu, de tinere lesbiene.

De curand, artistul si-a transformat proiectul intr-o afacere, doritorii platind 2.500 de dolari pentru un pachet “Love and Paint”, de care se pot bucura la un hotel de lux din New York.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu