vineri, 8 iunie 2012

Un hidrofor rezolvă toate problemele în ceea ce privește irigațiile

Orice persoană care locuieÅŸte la casă, are nevoie de un hidrofor ÅŸi de o pompă care asigură pomparea ÅŸi furnizarea apei de consum, precum ÅŸi pe cea necesară pentru irigaÅ£ii. Astfel, site-ul EINSTAL.ro vine în sprijinul acestora cu oferte promoÅ£ionale la o serie de produse pentru instalaÅ£ii.

 

Magazinul nostru virtual comercializează două modele de pompa cu tocator, care se diferenÅ£iază, în primul rând, prin lungimea lor: hidrofoare de aspiraÅ£ie de la 9 metri ÅŸi hidrofoare de aspiraÅ£ie de la 30 de metri.

 

  • Hidrofoarele de aspiraÅ£ie de 9 metri se utilizează pentru sisteme de alimentare cu apă care absorb apa din puÅ£uri, din fântâni, din rezervoare tampon, precum ÅŸi din reÅ£ele de alimentare cu apă. Unele dintre cele mai eficiente hidrofoare din această categorie sunt cele cu pompă autoamorsantă.
  • - Aceste tipuri de hidrofoare au în componenÅ£a lor un element foarte important, o pompă autoamorsantă de suprafaţă care asigură un debit de până la 4,8 metri cubi pe oră ÅŸi presiuni de până la 5 bari. Totodată, după ce pompa automorsantă de suprafaţă este instalată la hidrofor, reÅ£eaua de absorbÅ£ie trebuie umplută cu apă. Acest sistem de autoamorsare permite pompei să absoarbă apa chiar ÅŸi în cazurile în care reÅ£eaua de absorbÅ£ie are pierderi sau bule de aer. Hidrofoarele cu pompă autoamorsantă pot pompa până la o înălÅ£ime de maxim 42 de metri.

    Pe site-ul nostru, aceste hidrofoare de aspiraÅ£ie de 9 metri se pot achiziÅ£iona cu preÅ£uri cuprinse între 435 ÅŸi 1.650 de lei. Cel mai ieftin hidrofor pe care îl găsiÅ£i pe site-ul este ÅŸi foarte eficient, deÅŸi este mic. Are un vas de 22 de litri cu pompă autoamorsantă din inox ÅŸi poate aspira de la maxim 9 metri. Pompa are o putere de 1100 W, un debit de 3,6 m3/h, ÅŸi poate pompa apa de la o adâncime de 42 de metri. ClienÅ£ii care cumpără acest produs de pe EINSTAL.ro au ÅŸi un mare avantaj: o garanÅ£ie de 2 ani.

    Cel mai scump hidrofor, care costă 1.650 de lei este foarte performant: are un vas de 60 de litri, carcasa pompei ÅŸi arborele este din inox ÅŸi pot poma apa de la o adâncime de 45 de metri. Vasul de expansiune ede 60 de litri este unul inteligent pentru că nu necesită întreÅ£inerea, iar hidroforul are un zgomot redus, în comparaÅ£ie cu alte pompe. Acest hidrofor este fabricat în Italia ÅŸi are o garanÅ£ie de 5 ani.

  • Hidrofoare aspiraÅ£ie de 30 metri se pot găsi la preÅ£uri cuprinse între 428 ÅŸi 1.250 de lei. Cel mai ieftin hidrofor are un vas de 22 de litri ÅŸi este alcătuit dintr-o pompă cu ejector aspiraÅ£ie care poate pompa apa de la o adâncime de maxim 24 de metri. Acest hidrofor are o putere de 1100 W ÅŸi un debit de 1,2 m3/h. ClienÅ£ii care vor achiziÅ£iona acest hidrofor au o garanÅ£ie de 2 ani.
  • Hidroforul de aspiraÈ›ie de 30 metri cel mai scump, dar cel mai avantajos, costă pe EINSTAL.ro 1.250 de lei. Acesta conÈ›ine o pompă din fontă cu ejector, poate pompa apa de la o adâncime de 30 de metri È™i are un vas de 24 de litri. Este produs în Italia È™i are o garanÈ›ie de 5 ani.

    Pe lângă aceste produse, pe EINSTAL.ro găsiÅ£i o gamă largă de produse: aparate de aer condiÅ£ionat, apometre, boilere, calorifere, centrale, consumabile pentru instalaÅ£ii, filtre pentru apă, instanturi apă ÅŸi motopompe de apă, pompe, robineÅ£i sau panouri solare.


    Tags: pompa submersibila pret, pompa cu tocator

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu